Školski raspust

Bliži se zimski raspust i prilika za beg od gradske vreve za celu porodicu. Jedan od najboljih načina da vaši mališani provedu raspust je boravak na planinskom vazduhu. U hotelu Javor čeka vas specijalna ponuda već od 248 eura po osobi za 6 dana, dok deca do 4 godine borave potpuno besplatno.

Školski raspust

Školski raspust

Bliži se zimski raspust i prilika za beg od gradske vreve za celu porodicu. Jedan od najboljih načina da vaši mališani provedu raspust je boravak na planinskom vazduhu. U hotelu Javor čeka vas specijalna ponuda već od 248 eura po osobi za 6 noći/7 dana, dok su deca do 4 godine oslobođena plaćanja smeštaja. Za najmlađe goste, pripremili smo školicu skijanja (opremu, instruktora), kao i besplatnu animaciju.

Termini koje je moguće rezervisati:

09.01. - 15.01.

15.01. - 21.01.

U pomenutim periodima ostvarujete pravo na popust od 10%.

Nakon snežnih čarolija u nestvarno lepoj prirodi prijaće vam da se ugrejete i okrepite. Na raspolaganju vam stoje restoran Major i Javor bar sa raznolikim specijalitetima srpske kuhinje pripremljenih sa velikom ljubavlju.

Istražite Javor i ponesite nezaboravne uspomene koje ćete pamtiti zauvek. Vidikovci sa kojih se pruža pogled na planinu i okoliku, ruža vetrova i uređene staze za šetnju su samo deo onoga što vas očekuje. Atraktivne lokacije u blizini koje preporučujemo su etno selo Štitkovo, Sjeničko jezero i kanjon Uvca, kao i planina Čemernica.

Telefoni za rezervacije: 

tel: +381 (0)32 5678-202
mob: +381 (0)63 642-661

Email : javorkusici@gmail.com