Prvi maj na Javoru

Ukoliko želite da proslavite Prvi maj na predivnom i mirnom mestu, u čistoj prirodi sa svojom porodicom, hotel Javor je idealno mesto za vas!

Prvi maj na Javoru

Prvi maj na Javoru

Ukoliko želite da proslavite Prvi maj na predivnom i mirnom mestu, u čistoj prirodi sa svojom porodicom, hotel Javor je idealno mesto za vas! Doživite pravi prvomajski odmor i to po ceni već do 72 evra po osobi, u periodu od 29. aprila do 4. maja.  Usluga je na bazi polupansiona, a deca do 7 godina borave gratis.

Hotel Javor se nalazi na obroncima istoimene planine na 1.000 m nadmorske visine, ušuškan je u prekrasnom zelenilu i okružen je neverovatnim prirorodnim pejzažima, što će vam pružiti nezaboravan doživljaj. Malo planinsko selo Kušići u kojem je smešten hotel udaljeno je od najbližeg administrativnog centra Ivanjice 25 km, a od Beograda 240 km.

Prvi maj u priorodnim lepotama Javora donosi i mnogo aktivnosti u kojima možete uživati sa svojom porodicom. Istražite sve prekrasne, šumske staze zdravlja, isprobajte lokalne, domaće proizvode, ili se provozajte biciklom kroz neverovatne predele ove planine.

Takođe, tu su i dečije aktivnosti koje će sigurno oduševiti najmlađe goste uz specijalno pripremljen animacijski program, kao i restoran Major gde možete uživati u izvrsnim jelima domaće kuhinje pripremljenih od svežih namirnica lokalnih proizvođača.

Pridružite nam se na proslavi Prvog maja u hotelu Javor i dopustite nam da vas ugostimo na najbolji mogući način.
Rezervišite odmor već sad po ovoj specijalnoj ceni i uživajte u svemu što hotel Javor i selo Kušići imaju za ponuditi.

 

Telefoni za rezervacije: 

063/642-661011/2634-821 

Email : javorkusici@gmail.com