PRODUŽI LETO

Produžite leto i doživite lepote Javora po promotivnoj ceni sa čak 50 odsto popusta u periodu 27.08-21.09. 

PRODUŽI LETO

PRODUŽI LETO

Produžite leto i doživite lepote Javora po promotivnoj ceni sa čak 50 odsto popusta u periodu 27.08-21.09. Deca do deset godina borave gratis, u pratnji dve odrasle osobe.


Svi oni koji su otkrili prirodne lepote Javora znaju da je ova planina pravo mesto za porodični odmor. Udaljen svega nekoliko sati vožnje od Beograda, hotel Javor predstavlja savršen spoj netaknute prirode, porodičnih aktivnosti i uživanja u miru.

Prepustite se prelepim pejzažima i netaknutoj prirodi planine Javor, pešačkim stazama zdravlja koje vode do vidikovaca i šumskih proplanka od kojih će vam zastati dah.
Otkrijte tajne biljnog i životinjskog sveta zajedno sa svojim mališanima i naučite nešto novo.

Dok istražujete okolinu, ne propustite posetu jezeru Uvac. Ovo jezero je dom za retke beloglave supove, koji stvaraju nezaboravne prizore leteći iznad kanjona. Ploviti čamcem kroz kanjon jezera je iskustvo koje će oživeti vašu maštu i ostaviti vas bez daha.

Nakon istraživanja i svih aktivnosti, hotel Javor ima pravu poslasticu za vas. Restoran Major, sa svojom autentičnom kuhinjom, pruža vam mogućnost da se prepustite čarima lokalnih ukusa. Sveže pripremljena jela od lokalnih sastojaka oduševiće vaše čulo ukusa i zadovoljiti i najistančanije nepce.

Dakle, zašto ove godine ne biste istražili ovaj skriveni dragulj? Dođite na Javor i doživite letovanje koje će ispuniti vaša srca i ostaviti vas bez daha. Jer, na kraju krajeva, najlepša putovanja su ona koja nas približe prirodi i povežu nas sa najvažnijim - porodicom.

 

Telefoni za rezervacije: 

063/642-661011/2634-821 

Email : javorkusici@gmail.com