Vaskrs na Javoru

Vaskrs je vreme kada se okupljamo sa porodicom i prijateljima, delimo radost i veselimo se novim počecima.

Vaskrs na Javoru

Vaskrs na Javoru

Vaskrs je vreme kada se okupljamo sa porodicom i prijateljima, delimo radost i veselimo se novim počecima. U hotelu Javor, mi smo se potrudili da vam omogućimo najbolje moguće iskustvo za vaš porodični Vaskršnji odmor i to po ceni već do 72 evra u periodu od 13. do 19. aprila. Usluga je na bazi polupansiona, a deca do 7 godina borave gratis.

Želimo vam dobrodošlicu u oazu netaknute priorde i planinskih pejzaža koji će vas ostaviti bez daha. Ova planina je poznata po čistom vazduhu i predivnim planinskim pogledima koji će vam sigurno ostati u sećanju.

Vaskrs na Javoru donosi i mnogo aktivnosti u kojima možete uživati sa svojom porodicom. Istražite sve prekrasne šumske staze zdravlja, isprobajte lokalne domaće proizvode, ili se provozajte biciklom kroz neverovatne predele ove planine.

Za vreme boravka u hotelu Javor, imaćete priliku da uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od najsvežijih namirnica u restoranu Major, kao i u raznovrsnim aktivnostima za decu u sklopu našeg animacijskog programa. Možete se upustiti u avanturu planinarenja i istraživanja prirode.

Rezervišite već danas svoj Vaskršnji odmor sa porodicom i prijateljima u hotelu Javor i uživajte u svim pogodnostima koje smo pripremili za vas.

 

Telefoni za rezervacije: 

063/642-661 ;  011/2634-821 

Email : javorkusici@gmail.com