Animacija dece

*LETO* U letnjim mesecima (jul i avgust) našim dragim gostima na raspolaganju je: *1. BESPLATNA ŠKOLICA IZVIĐAČA*  U saradnji sa *Odredom izviđača "Ratko Sofijanić"* iz Ivanjice napravili smo pakete koji obuhvataju* šestodnevnu školicu izviđača*, u kojoj ćete naučiti: osnovne putne znake, postavljanje šatora, orijentaciju u prirodi, paljenje vatre, pravljenje čvorova, izviđačke pesmice, igrice i pozdrave, i još svašta nešto.

Animacija dece

Animacija dece

LETO

U letnjim mesecima (jul i avgust) našim dragim gostima na raspolaganju je:

1.BESPLATNA ŠKOLICA IZVIĐAČA 

U saradnji sa Odredom izviđača "Ratko Sofijanić" iz Ivanjice napravili smo pakete koji obuhvataju šestodnevnu školicu izviđača, u kojoj ćete naučiti: osnovne putne znake, postavljanje šatora, orijentaciju u prirodi, paljenje vatre, pravljenje čvorova, izviđačke pesmice, igrice i pozdrave, i još svašta nešto. Školica će se sastojati iz 2 treninga dnevno, jedan ujutru (u prirodi) i jedan popodne (u prirodi ili u sali za rekreaciju). 
Nakon uspešno završene školice, svi učesnici dobijaju diplomu.
Napominjemo da je školica BESPLATNA i da je broj mesta ograničen.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na više načina:
- pozivom na broj 032/5678-202
- rezervacijom paketa MALI IZVIĐAČI JAVORA
- slanjem mail-a na javorkusici@gmail.com

2. BESPLATNA ANIMACIJA 

Koju vode profesionalni animatori iz Saveza za sportsku animaciju i sportsku rekreaciju Srbije (SARS).

Aktivnosti: jutarnje vežbe (vežbe oblikovanja,kada nema škole skijanja), šetnje stazama zdravlja, snalaženje u šumi, edukacija o prirodi, orijentaciono zabavne igre (pronalaženje predmeta pomoću kompasa, igre skrivanja i traženja), sportske aktivnosti na otvorenim terenima (turniri u fudbalu, košarci, odbojci), igre bez granica, štafetne igre, večernji program - karaoke, maskembal, bioskop, plesno veče, kvizovi, mini disko, kretivne radionice...

ZIMA

1. ŠKOLA SKIJANJA

U zimskim mesecima gostima je na raspolaganju ski staza sa žičarom, dužine 400m i besplatna ski škola za decu. Naša škola skijanja raspolaže ski opremom za dečiji uzrast, koja se obezbeđuje polaznicima bez novčane nadoknade.

Hotel takođe raspolaže priborom za sankanje, koji gosti hotela mogu korisititi besplatno. U sklopu našeg mini ski centra nalazi se i ski kuća u kojoj gosti mogu uživati i osvežiti se uz omiljeno piće.

Dragi Gosti, ovim besplatnim aktivnostima želimo, pre svega, da vam hotel Javor ostane u prelepom sećanju, da vaša deca nešto i nauče kroz zabavu, da se vi odmorite i ne brinete gde vam je dete, jer je u sigurnim rukama.