Sadržaji

Pored 36 smeštajnih jedinica hotel raspolaže i sa restoranom, barom, igraonicom za decu, kongresnom salom (po potrebi sala za rekreaciju), parkićem za decu, ski stazom i 2 sportska terena za fudbal, košarku, odbojku i rukomet (data na korišćenje).

18.
Jun
2021
Sadržaji
*LETO* U letnjim mesecima (jul i avgust) našim dragim gostima na raspolaganju je: *1. BESPLATNA ŠKOLICA IZVIĐAČA*  U saradnji sa *Odredom izviđača "Ratko Sofijanić"* iz Ivanjice napravili smo pakete koji obuhvataju* šestodnevnu školicu izviđača*, u kojoj ćete naučiti: osnovne putne znake, postavljanje šatora, orijentaciju u prirodi, paljenje vatre, pravljenje čvorova, izviđačke pesmice, igrice i pozdrave, i još svašta nešto.
18.
Jun
2021
Sadržaji
Kaćun igraonica je za naše i vaše mališane prava družionica. Veliki izbor igračaka za različite uzraste.
18.
Jun
2021
Sadržaji
U okviru hotela Javor nalazi se kongresna sala kapaciteta do 85 osoba. Kongresna sala hotela Javor raspolaže sa wi-fi konekcijom, savremenom opremom za održavanje seminara i edukacija.
18.
Jun
2021
Sadržaji
Restoran Major i Javor bar očaraće vas ljubaznim osobljem, toplom atmosferom i ukusnom hranom i pićem. Pored pansionske usluge koja se ovde služi, gostima je na raspolaganju jelovnik ovog restorana, u kome se nalaze specijaliteti srpske kuhinje po veoma pristupačnim cenama.